Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

La tendresa del riure
Un espectacle sensible i emotiu per a totes les edats de tota Europa! Fàcil d’acollir, la comèdia visual de Gromic us transportarà a un món ple de riures i tendresa. Michaël Gueulette Gromic és un belga que viu a Catalunya, que parla 6 idiomes diàriament i actua sense dir una paraula. Gromic és un exemple de la nova Europa multicultural i és considerat com un professional consumat dins de la indústria de l’entreteniment, i el seu caràcter Gromic és un èxit. En l’actualitat resideix a la bella Barcelona i viatja sense descans per portar arreu la seva varietat única de màgia i alegria.
Fitxa artística i tècnica
ANY ESTRENA ESPECTACLE: 2010 DIRECCIÓ: Michaël Gueulette NÚMERO INTÈRPRETS: 1 INTÈRPRETS: Michaël Gueulette DISCIPLINES: Sense aparells, Il·lusionisme, Manipulador, Pallasso, Altres especialitats, Altres gèneres, Mim, Teatre.

The Magomic Show



IV Calldeclowns
Gromic
Edat recomenada: Totes les edats
Durada: 45 minuts
Web