Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Com d'important és ser guapa? Un drama còmic d’infidelitat, traïció i engany.

El món de l'Edu entra en caos quan la seva parella (la Meri) s’assabenta que ha fet un comentari, aparentment inofensiu, sobre la seva cara. Però això és només el començament: el millor amic de l'Edu, el Toni, està casat amb la millor amiga de la Meri, la Carla, i quan les coses es compliquen a la vida de la parella, els amics es troben enmig de tot plegat. L’equació emocional es complica exponencialment.

A mesura que les seves relacions s'enfonsen, els quatre amics s'enfronten a la infidelitat, la traïció i l’engany que s’ha apoderat, de sobte, de les seves vides, mentre intenten respondre a la pregunta: com d’important és ser guapa?

Aquest drama còmic de Neil LaBute confronta de manera brutal i estimulant l'actual obsessió de la societat amb l'aparença física.

Fitxa artística i tècnica
Autor: Neil LaBute Traducció: Violeta Roca Direcció: Marilia Samper Ajudant de direcció: Jan Vilanova Claudín Intèrprets: Joan Carreras, Sara Espígul, Mariona Ribas i Pau Roca Escenografia: Paula Bosch Il·luminació: Luis Martí Vestuari: Silvia Delagneau Disseny de so: Txume Viader Disseny gràfic: Edu Buch Fotografia: Kiku Piñol Equip Sixto Paz Producció: Adriana Nadal i Gerard Belenes Màrqueting: David Costa i Maria Antolín

Pretty


Drama còmic
La Villarroel i Sixto Paz Produccions
80 minuts
Web