Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Tastet de Gospel presenta Gospelbreathe

GOSPELBREATHE és amistat, emoció, passió i complicitat.

Al repertori de GOSPELBREATHE queda patent la trajectòria de Tastet de Gospel durant aquests darrers 10 anys: una aposta per un gospel contemporani i innovador, amb cançons de soul i pop, i fins i tot de collita pròpia. Sota la direcció de Guillem Prat, aquest cor s’esforça per transmetre emoció al seu públic. Amb unes veus solistes excepcionals i uns músics de qualitat que aporten un toc especial que fa únic a Tastet de Gospel.

Un cor de 50 veus que s’expressa a través de la música: canten per emocionar. Tastet de Gospel va néixer fa 10 anys al bressol de l’Escola de Música de Taradell. Des d’aleshores, s’han anat perfeccionant fins arribar al que són actualment: música, emoció i ànima. Al 2012 van enregistrar el seu primer treball, i al 2014 van participar al programa Oh Happy Day! de TV3.

Fitxa artística i tècnica
Idea Gospelbreathe: Tastet de Gospel
Direcció Cor: Guillem Prat
Direcció musical: Guillem Soler
Speaker: Ionai Ramirez
Solistes: Ainhoa Corts, Mònica Garcia, Marta Pratsobrerroca, Marc Arenas, Ferran Massegú, Guillem Soler i Alba Soler
Músics: Guillem Soler, Ferran Massegú, Pep Solà i Enric Puigdesens
Fotografia: Eugeni Bel

Gospelbreathe


Tastet de Gospel
90 minuts
Web