Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Els homes són de Mart i les dones de Venus

Arriba l'adaptació teatral del llibre d’autoajuda més venut de la darrera dècada i el més popular sobre les relacions entre els dos sexes, entre marcians i venusianes.

Espectacle compartit amb L’Atlàntida.

A menys que no hàgiu viscut aquests darrers anys en una cova, segur que d’una manera o altra haureu sentit parlar de Els homes són de Mart i les dones de Venus, el best-seller de John Gray, o fins i tot us trobeu entre els 50 milions de persones que l’han llegit. Ara arriba als escenaris l’adaptació teatral d’aquest llibre d’autoajuda interpretada per Jordi Díaz.

Quin home no s’ha preguntat algun cop perquè la seva dona té necessitat 365 dies l’any de passar hores al telèfon parlant amb la seva mare, fins i tot els dies que acaba d’estar amb ella? Quina dona no s’ha sentit decebuda pel seu marit perquè no li diu "t'estimo" 20 cops al dia? Hem d’entendre que hi ha una raó: “l’altre” no funciona com nosaltres, ells/elles vénen d’un altre planeta! Afortunadament tot té solució, i la podreu trobar, al mateix temps que passeu una estona divertidíssima, en aquest espectacle.

Les entrades anticipades a taquilla per aquest espectacle es venen a L’Atlàntida.

Fitxa artística i tècnica
Direcció: Edu Pericas
Repartiment: Jordi Díaz
Autor: Paul Dewandre
Adaptació: Paco Mir
Escenografia: Paula Bosch
Il·luminació: Ignasi Morros
Direcció Tècnica: Joan Segura
Imatge Cartell: Frankie de Leonardis
Fotografía: Daniel Escalé
Producció: Opus Productions, Vania i Anexa

Jordi Díaz


Humor
Opus Productions, Vània i Anexa
90 minuts