Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Aneu preparant la veu que haurem de cantar moltes cançons.

La protagonista d'aquest conte és una nena com moltes de les nenes que tots coneixem; juganera, fantasiosa i que li agrada molt cantar. El dia del seu aniversari la seva mare li regala un càntir ple de llet per a què el porti a vendre al mercat. Amb els diners que li paguin de la venda de la llet del càntir es podria comprar el que volgués: unes sabates, un vestit o... ves a saber què?

Durant el camí fins al mercat, la nostra amiga es trobarà amb un seguit de personatges molt divertits, una gallina que està covant els ous, un porquet que busca aglans per dinar i una vaca molt xerraire, tots ells li recomanen a la lletera que tingui molta cura amb el càntir, no sigui que topi amb una pedra i se li vessi o se li trenqui.

Creieu que els hi fa cas?

Espectacle de titelles amb música en directe i dos titellaires que ens expliquen el conte de la Lletera d'una forma molt divertida i entretinguda.

Fitxa artística i tècnica
Titellaires: Imma Juanos i Víctor Polo
Músic-narrador: Oriol Planes "Ritxi"
Adaptació conte i dramaturgia: Jaume Belló
Disseny escenografia i titelles: Maribel Pérez
Construcció titelles: Oscar Ribes i Imma Juanos
Contrucció escenografia: "Taller Xip-Xapusses" Maribel Pérez i Isabel Moya.

El conte de la lletera


Titelles
Cia. Xip-Xap
Edat recomenada: De 2 a 7
60 minuts
Web