Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Tercera edició de festival en el marc dels actes d'Osona amb la Salut Mental

* La compra d'entrades per aquest espectacle no pot ser superior a 3 entrades comprades de cop!!

Tancament dels actes per commemar el Dia Mundial de la Salut Mental a Osona

L’Associació Osona en Dansa i Osonament organitzen la tercera edició de l’espectacle Dansem per la salut mental, amb les actuacions de les 12 escoles que formen part de l’associació i dels integrants del taller de dansa d’Osonament.

Osonament, el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), l’Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Osona (AFMMO) i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic - UCC) presenten el programa d’activitats 2017 per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre) a Osona. Els actes es realitzaran entre els mesos d’octubre i novembre i comptaran amb la participació de diverses entitats socials i culturals de la comarca. Enguany, el lema escollit és Tu també hi tens molt a fer!, perquè creiem fermament que el conjunt de la societat ha d’involucrar-se en tots els aspectes relacionats amb la salut mental: la prevenció, la sensibilització, la lluita contra l’estigma o la reintegració de les persones amb diagnòstic de salut mental a la comunitat.

Dansem per la salut mental


Dansa
Osonament