Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

NADIA de La Conquesta del Pol Sud

Nadia és teatre documental. L'experiència de Nadia Ghulam, una jove afganesa que, després de patir les conseqüències de la guerra civil al seu país, el 2006, va arribar a Barcelona. Ella és la protagonista d'aquesta obra,  una història que enllaça el seu passat a Kabul amb el seu present a Barcelona, i projecta una mirada d'esperança cap al futur.

Nadia va néixer a Kabul fa 28 anys. Quan en tenia 8, durant la guerra civil posterior a la retirada soviètica, va patir greus ferides a causa d'un bombardeig. La perseverança de la seva mare li va salvar la vida. Instaurat el règim dels talibans i amb greus seqüeles físiques, va haver de fer-se passar per un noi, per tal de mantenir la seva família. Aquesta increïble representació va durar quasi 10 anys. El 2006, gràcies al treball d'una ONG, viatja a Barcelona, ja com a dona.

NADIA és una coproducció del Festival Grec de Barcelona, CCCB i La Conquesta del Pol Sud

Fitxa artística i tècnica
Dramaturgia: Nadia Ghulam, Carles Fernández Giua, Eugenio Szwarcer

Direcció: Carles Fernández Giua
Espai escènic: Eugenio Szwarcer
Disseny d’il·luminació: Luis Martí
Disseny de so: Damien Bazin

Nadia


Teatre documental
La Conquesta del Pol Sud SCP
Web