Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Edith Piaf. Taxidermia de un gorrión

Viatge emocional i musical entre el naixement i l'ocàs d'Edith Piaf.

Amb text del dramaturg Ozkar Galán i direcció de Fernando Soto. Edith Piaf. Taxidermia de un gorrión narra la trobada fictícia entre Camile Schultz, una reportera especialitzada a fotografiar animals i una gran estrella, en aquest cas Edith Piaf. Una controvertida entrevista que es convertirà en una autèntica dissecció sobre l'origen, la naturalesa i la necessitat de creure i crear Mites. Un viatge emocional a través dels esdeveniments que han propiciat el naixement i ocàs d'un estel, d'una Deessa, encara que sigui amb peus de fang.

Després de la seva estrena a MadFeria (Madrid) i a D-Feria (San Sebastià), ha girat internacionalment, destacant el seu pas pel Teatre Español de Madrid amb gran èxit de crítica i públic i esgotant les localitats, i en el Festival Quijote de Paris, d'on era la famosa cantant.

L'obra arriba a Calldetenes després de l'èxit de “ANDRÉ i DORINE” i “SOLITUDES”, amb la reconeguda actriu Garbiñe Insausti de protagonista.

Fitxa artística i tècnica
Repartiment:
 Garbiñe Insausti
, Lola Casamayor, 
Alberto Huici.
​

Disseny d'escenografia i vestuari: Ikerne Giménez

Disseny de llums: The Blue Stage Family

Producció: Kulunka Teatre

Distribució nacional: PROVERSUS

Distribució internacional: KULUNKA TEATRE

Adreça: Fernando Soto i José Dault

Taxidermia de un gorrión


Teatre emocional
Kulunka Teatro
90 minuts
Web