Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

D'Alícia Serrat i Marc Sambola

Els Reis d’Arden reben una carta dels Reis de Dumaine on els proposen que la seva filla Anne es casi amb el príncep William d’Arden. Però els joves prínceps no tenen cap intenció de casar-se i menys amb algú que gairebé no coneixen. Tots dos, sense saber-ho, tenen la mateixa idea: Fugir amb una identitat falsa i descobrir com és el món més enllà dels seus regnes. Però per més disfresses que portin, i per més que canviïn una i altra vegada d’identitat, els dos prínceps es troben i s’enamoren irremeiablement.

Per si no ens tornem a veure és la història de dues persones que no són el que diuen ser. És una història de disfresses i d'identitats falses on el destí, igual que l'amor, és inevitable. I és sobretot un homenatge a comèdies com Leonci i Lena; El joc de l’amor i de l’atzar o al vostre gust, on les aparences i els enganys es barregen amb la comèdia i l'amor.

Fitxa artística i tècnica
Llibret i lletres d'Alícia Serrat

Música de Marc SambolaAmb: Anna Lagares, Edgar Martínez i Marc Sambola

Direcció: Alícia Serrat

Direcció musical: Marc Sambola

Col·laboració coreografia: Oscar Reyes

Vestuari: Oriol Burés

Escenografia: Toni Luque

Direcció de producció: Mireia Vericat

Imatge gràfica: Zuhaitz San Buenaventura

Edició gràfica i fotografia: Agata Casanovas

Producció artística: Daniel Anglès

Per si no ens tornem a veure


Teatre Musical
Focus
90 minuts
Web