Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

La història de Hansel i Gretel

Hansel i Gretel, fills d’un llenyataire molt pobre, es perden pel bosc i troben una fantàstica caseta amb les parets de xocolata, les finestres de caramel i la teulada de merenga... La història de Hansel i Gretel, o La caseta de xocolata, és un dels contes meravellosos de la tradició germànica que foren recollits pels germans Grimm, grans erudits i folkloristes alemanys del segle XIX.

Adaptació per a titelles del conegut conte popular, en una versió actualitzada i divertida en què sempre es busca la complicitat i la participació del públic. Al fer l'adaptació titellaire d'aquest gran conte s'ha volgut donar més protagonisme a la figura femenina representada per la Gretel.  

L’espectacle és molt dinàmic, té un ric vocabulari, una escenografia sorprenent amb molts canvis de decorat i una acurada posada en escena.

Fitxa artística i tècnica
Autor i director: Sebastià Vergés i Martínez 
Manipulació: Montserrat Albalate i Sebastià Vergés 
Música: Joan Moliné 

Hansel i Gretel


Titelles
Titelles Vergés
Edat recomenada: Totes les edats
50 minuts
Web