Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Una selecció de les cançons que més han marcat al grup

La història musical d'In Crescendo va arrencar després de guanyar el concurs 'Oh Happy Day' de TV3 l'any 2014. Es van presentar al món amb el seu primer disc 'Som In Crescendo' (2015), que els va portar de gira arreu d’Europa. Després de quatre anys de gires, experiments musicals i col·laboracions amb artistes reconeguts (com en el concert pels refugiats al Palau Sant Jordi de Barcelona amb Joan Manuel Serrat, Joan Dausà, Elena Gadel ...), In crescendo segueix enfrontant-se al repte de versionar de manera sorprenent cançons de tots els moments, estils i origens.En el concert a l’Auditori Teatre, interpretaran una selecció de les cançons que més han marcat al grup, algunes completament a capella i d’altres acompanyades d'instruments en directe interpretats pels mateixos membres del grup.

Fitxa artística i tècnica
In Crescendo:
Paula Aparicio
Miquel Fernández
Julen Gerrikabeitia
Samantha López
Inés Martí de Veses
Laia Martínez
Arnau Oliver
Elena Oliver
Anna Pérez Cansell
Lluís Pérez Cansell
Maria Rosa Rodríguez

Idea original: In Crescendo
Direcció musical: Lluís Pérez Cansell
Direcció escénica: Jordi Vilar i In Crescendo
Disseny d’Il·luminació: Oriol Martin i In Crescendo
Tècnic de so: Dènys Sanz
Tèncic de llums: Oriol Martin

Tots els arranjaments musicals a càrrec de Lluís Pérez Cansell, exceptuant tres peces arranjades per Miquel Fernández, Audrey Synder I Christohpe Barratier.

In Crescendo


Concert
70 minuts
Web