Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Festival de Pallassos

Teatre gestual, clown i humor. Sense paraules. Un obstacle, una línia, un límit. ROJO És el camí d’un clown, és un viatge cap als límits, aquells que ens imposen i els que nosaltres mateixos ens creem. Estranyes provisions d’un viatge: claus, poms de portes, il·lusions, pols, records,... ROJO És un diàleg amb un mur, una dansa amb els confins, un somni que està més enllà, és quelcom que deixem enrere per poder avançar. El motor del viatge, és el desig d’arribar a l’altra banda, en el lloc on son els altres.

Un espectacle on el públic entra en acció: és una massa de gent que diu adéu movent mocadors blancs, és un cafè al peu d’una frontera, és algú que sosté una corda.

ROJO està nominat a 3 Premis Zirkòlika, els premis de Circ de Catalunya, 
en les categories de Millor Espectacle de carrer, Millor Espectacle de Clown
i Millor Companyia Emergent.

Fitxa artística i tècnica
Idea : Mireia Miracle
Creació i direcció: Mireia Miracle
Mirada externa: Leandre Ribera
Coreografia i moviment: Iris Muñoz
Construcció escenogràfica: El Taller del Lagarto
Vídeo: Pamparius Films i Menendex Films
Fotografia i assessorament en imatges: Arles Iglesias.
Producció: Mireia Miracle Company
Distribució: Circulant Management. Jordina Blanch
Col·laboradors i agraïments a: Artesescena Ávila, Espacio El Campo de Cebada, Circada- Festival de circo de Sevilla y Kaldearte- Muestra Internacional de Artes de Calle.

Rojo


Pallassos
Cia. Mireia Miracle
50 minuts