Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Vuit actrius mexicanes...

...ens expliquen, amb un especial sentit de l’humor, algunes gotes de drama, quatre o cinc cançons i un gran desplegament d’energia, les seves experiènces (particulars i col·lectives) en el seu exili per terres catalanes i espanyoles.
 
En dotze escenes independents, de tall minimalista, les actrius, a través de les seves veus, de les seves paraules i dels seus cossos, intentaran comprendre com es viu Mèxic des d’una distància no desitjada i com es veuen Espanya i Catalunya des de la propera llunyania d’un desterrament agredolç.
 
Aires, aromes, sorolls i espècies profundament mexicanes barrejades amb la suau brisa humida, enganxosa i traïdora de la mediterrània.

Fitxa artística i tècnica

Dramatúrgia: Sergi Belbel

Direcció: Antonio Calvo

Actrius: Merlene Avendaño, Lupe Cano, Esmeralda Elizalde, Ariadna Ferreira, Mónica Mar, Thania Paulinni, Marisol Salcedo i Nàdia Zúñiga

Disseny de so: Jordi Bonet

Disseny de llum: Kiko Planas

Tècnic en gira: Guillem Rodríguez

Producció i distribució: Arnau Vinós


Mexicatas


Cor de Maguey
Edat recomenada: Tots els públics
105 minuts
Web