Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Un espectacle per riure, ballar i cantar tots junts.

Tot partint d’una cançó popular catalana que havien versionat als anys 60 en Pau Riba i Jordi Pujol que llavors es feien dir “Pau i Jordi” i que fins hi tot en parla en Joan Amades d’una mena joc popular amb aquesta cantarella. També en Joan Baixas (Putxinel·lis Claca) mestre titellaire en va fer una versió per titelles i ara a nosaltres ens agradaria molt explicar-vos també aquest conte, això si, a la nostra manera de fer. En aquesta bonica història hi trobarem, entre d’altres coses: Un gos, un rei, un camp de pastanagues, una llebre i un pagès.
 
L'espectacle compta amb dues parts ben diferenciades, la primera és el conte explicat amb titelles i la segona part, un fi de festa amb música i cançons en directe, “En Joan Petit”, “El gripau blau”, ”Sóc una tassa”, “La cançó dels colors”... Per riure, ballar i cantar tots junts.

Fitxa artística i tècnica

Manipulació i actor: Joan Reverté

Construcció titelles: Joan Reverté , Montse Rofes

Vestuari: Montse Rofes

So: Neus Reverté

Música: Popular catalana

Dramatúrgia i realització: Joan Reverté

Direcció: Joan Reverté

Llums i so: L'Invisible titelles


Ai llebreta, ai llebreta


Titelles
L'Invisible Titelles
50 minuts

24 Novembre 2019
17:30 hores

7 € preu únic

5 € anticipada
(grups a partir de 8 pax.)