Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

La Tina és una nena molt entremaliada...

...que sempre se’n va a jugar al laboratori del seu avi quan ell no hi és. Un bon dia, l’avi l’enxampa jugant entre els seus llibres, però -sortosament- està tan emocionat amb el què acaba de construir al soterrani de casa, que la Tina s’escapoleix d’una bona renyada.
L’invent de l’avi és un Gos-Robot: Un robot amb forma de gos que borda i tot! i que té la facultat de fer aparèixer holografies… L’avi li explica a la Tina que les coses que diem i fem no es perden per sempre, sinó que viatgen per l’espai en forma de ones, i que amb el seu invent podrà rescatar-les i visualitzar-les de nou.
Per una badada de l’avi, la Tina s’introduirà en una màquina del temps i viatjarà cap al futur, on trobarà un planeta molt diferent al que coneixem ara mateix… Coneixerà un munt de personatges, amb unes actituds que li deixaran ben palès per què la Terra del futur ha arribat a aquell estat… Per això la Tina decidirà tornar i “passar a l’acció”.

Eureka


Titelles
El cau de l'unicorn
50 minuts