Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

CARLA és l'alter ego musical de la vigatana Carla Serrat.

CARLA és l'alter ego musical de la vigatana Carla Serrat. Des de fa diversos hiverns, embolcallada per la boira de La Plana, CARLA dóna ritme als batecs d'aquest projecte personal en majúscules que es mou entre el synth-pop analògic, el trip-pop, el drum'n'bass gentil, el bass soul britànic i l'electrònica més suggerent.
Colpidora, fràgil i alhora platejada i directa com un ganivet, l'amalgama compositiva de CARLA es nodreix d'una veu intensa, ecos corals multiplicats en loop i camins evocadors de teclats i sintetitzadors. Aquest cos melòdic sincronitza amb els ritmes que, lluny dels habituals pregravats del gènere, són efectuats per una minuciosa bateria que actua d'esquelet. Les percussions orgàniques de Toni Serrat acompanyen també el projecte de cançó folk de Joana Serrat, la germana d'en Toni i la Carla, tot completant el triangle musical familiar.

Fitxa artística i tècnica

Teclat i veu: Carla Serrat

Bateria: Toni Serrat


Kill the feeling


Carla Serrat
Pop electrònic
Edat recomenada: Tots els públics
60 minuts

16 Maig 2020
21:00 hores

10 € anticipada
(grups a partir de 10 pax.)

13 € anticipada
15 € taquilla