Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Teatre local amb L’Espardenya Teatre

L'Arnau ha organitzat un sopar en un restaurant de luxe amb els seus companys d'universitat, vint anys després. Tothom està més preocupat en aparentar i fer creure als altres una  biografia feta al gust que no pas en explicar la veritat. Però aquesta acaba sortint per posar en evidència i conflicte a tots els personatges. Tensions, històries inacabades del passat, desitjos, fracassos, somnis i mentides... apareixen en un present on res és el que sembla. L'autor de Ses Illes Miquel Àngel Vidal ho reflecteix molt bé en aquesta comèdia amarga i amb esperit crític.
 
Sobre l’autor:
 
Miquel Àngel Vidal Pons, nascut a Binissalem el 1962 és  escriptor,  llicenciat en filologia hispànica i doctor en filologia catalana. Té un llarg recorregut en novel·la: L’escriptora de best sellers (2004), Encara que sents com creix la nit (2005), El jardí de les Hespèrides (2008), La mort de Marat (2016) i La ciutat de les ànimes (2016) i també en escriptura teatral: El coñac de Voltaire (2004), El bosc de Birnam (2005), Sang Aliena (2010), La nit de Glòria d’AM (2011) i Equacions de dues incògnites (2016) entre d’altres. Aquesta última va guanyar el Premi Literari de Calldetenes en el gènere de teatre.  

Fitxa artística i tècnica

Autor: Miquel Àngel Vidal

Producció i representació: L’Espardenya Teatre


La nit de glòria d'AM


Teatre local
L’Espardenya Teatre
Edat recomenada: Tots els públics
80 minuts