Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Monòlegs en català

Si haguéssim de resumir en una frase aquest espectacle, citariem al mestre ‪Quimi Portet‬: "L´humor és l'anarquia que triomfa per uns breus instants". Absència de norma, de jerarquia, d'autoritat, absència de govern, d'Estat o poder públic... I és que en un xou com el que munten la banda del soterrani -gairebé sempre a Barcelona, i molt de tant en tant, en alguna incursió que fan per "Cabralunya"- tothom fa i diu el què vol...i a vegades les diuen de l'alçada d'un campanar. I a sobre, ho fan en català. 

Un espectacle d’humor destraler, molta barra i mala baba. Com ha de ser.

Una part de la venda d'entrades anirà destinada a la defensa d'en Roger Aguayo, detingut durant la vaga del 21 de febrer de 2019 ‪al tall‬ de la C-25 a Gurb i que s'enfronta a una pena de fins a 4 anys de presó.

Per qui no pugui assistir, però vulgui col·laborar, també es pot fer donacions per a la fila zero (situat al primer pas del procés de compra d'entrades - 1. Selecció de localitats).

Fitxa artística i tècnica
Amb Ana Polo, Joel Díaz, Oye Sherman, Modgi i Josep Català.
Presentat per Manel Vidal.
Organitza: La Pera, assemblea de joves i no tan joves de Calldetenes.

El Soterrani


Monòlegs
120 minuts