Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana.

Dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l'humor i la composició de l'espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes. Viatjant des de la intimitat a l’exterior, a través de la honestedat Envà ofereix una al·legoria a les parets mentals que ens empresonen.

Les persones sovint construïm parets mentals que ens protegeixen d’un suposat perill emocional, ens passem la vida buscant la manera d’alliberar-nos i l’únic que cal és tirar a terra l’envà que ens impedeix sentir plenament i comunicar-nos sense barreres. Simbòlicament reflectim l’ estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem en va per tal de trobar-nos amb l’altre.

Tot això a partir del moviment i la tècnica de mans a mans treballada des de la integració de les figures en el context, unint l’acrobàcia amb la història, humor i intensitat, emoció, innovació i bellesa.

* Tenir en compte que la palla pot provocar una reacció al·lèrgica en aquelles persones amb sensibilitat.

Fitxa artística i tècnica
Idea original: Amer i Àfrica
Intèrprets: Amer i Àfrica
Acompanyament escènic: Jorge Albuerne
Mirada externa: Karl Stets
Il·luminació: Ivan Tomasevic
Música: Karl Stets
Vestuaris: Paulette San Martín
Coproducció: De Mar a Mar (POCTEFA)

Envà


Circ
Amer i Àfrica Circ Cia.
Edat recomenada: Tots els públics
50 minuts
Web