Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

De Anna Tamayo Escalera

Durant 60 minuts la veu de l’Anna, junt amb la música d’en Joange, trenca amb el silenci de milions de dones amagades sota la incomprensió d’un món dominat pels homes. En aquesta ocasió el músic serà l'Arnim Scheidel.

Cándida és un “solo” canalla i personal en el que l'Anna conta canta i balla la seva experiència amb els fongs vaginals L'actriu junt amb el polifacètic violinista Joan Gerard Torredeflot Joange es riu del seu propi drama utilitzant tots els recursos que té al seu abast Amb sarcasme i amb tendresa amb humor i titelles amb la seva veu i amb el seu cony l'Anna converteix una íntima confessió en un espectacle irreverent emotiu i alliberador.

* Espectacle en castellà

** Al finalitzar l’espectacle, xerrada amb la psicòloga, sexòloga i terapeuta familiar Elena Crespi. Amb la col·laboració del col·lectiu osonenc L’Ortiga feminista.

Fitxa artística i tècnica
Idea original: Vagina de l'Anna Tamayo
Autoria i direcció: Anna Tamayo
Acompanyament art terapèutic: Mercè Alegre
Interpretació: Anna Tamayo, Joange/Arnim Scheidel
Música en directe: Joange/Arnim Scheidel
Assessora de moviment: Valentina Azzati
Escenografia: Bárbara Massana
Vestuari: Mercè Alegre
Composició musical i disseny de so: Joange
Disseny d'il·luminació: Valentina Azzati
Cartell i vídeo: Núria Gàmiz
Amb la col·laboració de: IATBA (Institut d' Arte teràpia de Barcelona) i Espai104
Agraïments: A les nostres mares, als nostres pares, a la família Tamayo Escalera per deixar-nos la seva història, al IATBA pels “haikús”, a la Bàrbara Massana per sostenir i pel seu recolzament incondicional, a la Neus Martínez per aportar una mirada nova, a la Núria Gàmiz pel cartell magnífic, al Jordi Puig per posar més llum a les llums, a la Raquel Loscos i al Salvador S. Sánchez pels seus consells gratuïts... Però sobretot GRÀCIES a Gerard Tamayo per la confiança cega.

Cándida + xerrada Elena Crespi


Monòleg i música
Anna Tamayo Escalera
Edat recomenada: Adults
60 minuts