Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Un autèntic i desbordant espectacle d’humor

En Peyu s’ha decantat pel camí fàcil aquesta vegada. Per no buscar-se més merders dels que ja té, posa en escena un clàssic de la literatura castellana: El gallardo español de Miguel de Cervantes. Espectacle íntegrament en castellà on l’escenari de l’etern conflicte entre moros i cristians serveix d’excusa per explicar una història d’amor prohibit.

Peyu es carrega tot el pes de l’obra a l’esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arlaxa… Salvant les distàncies i per descriure-ho d’una manera gràfica, en Peyu fa a El gallardo español el que feia Lluís Homar a Terra Baixa. Diem “salvant les distàncies” perquè evidentment Terra Baixa no s’assembla gens a El gallardo español.

Qui no entengui l’espectacle o estigui encuriosit per aclarir com s’ha gestat tota la posada en escena podrà quedar-se al posterior col·loqui, on en Peyu, molt amablement, contestarà les preguntes del públic.

Fitxa artística i tècnica
Interpretació: Peyu
Direcció: Joan Roura
Ajudant de direcció: Albert Sayós
Guió: Peyu i Joan Roura
Disseny de llum: Dani Tort
Espai sonor: Oriol Baulenas
Coordinació tècnica: Logística de Guerrilla
Mecanismes escènics: Agustí Rovira
Disseny cartell: Vectorwho
Fotografia cartell: Pep Duran
Producció i distribució: El corral

El Gallardo Español


Comèdia
En Peyu
90 minuts
Web

23 Octubre 2021
19:00 hores

15 € preu únic