Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Una divertida comèdia sobre les dones i la sexualitat, els tabús socials, la repressió,...

Eve Ensler va presentar la primera versió d'aquest espectacle a Nova York el 1996 després d'entrevistar més de 200 dones. Ensler va escriure els monòlegs per celebrar "la vagina", descrivint-la com a superior al penis masculí pel fet que està connectada amb el clítoris, l'únic òrgan humà que no té un altre propòsit que el de donar plaer.

Aquesta és una comèdia sobre les dones i la seva sexualitat, els tabús socials, la repressió i la incultura sexual. La clau del seu èxit és la intemporalitat. És un espectacle que tracta sobre la sexualitat de la dona, però no entra en la tortuosa relació home-dona. Cada monòleg d'alguna manera es relaciona amb la vagina, ja sigui a través del sexe, l'amor, la violació, la menstruació, la mutilació, la masturbació, el naixement, l'orgasme i la varietat de noms que es fan servir per denominar la vagina.

La producció de Los monólogos de la vagina s'ha tornat el pilar en què es dona suport al projecte V-day al febrer per Sant Valentí ("vagina”, "victòria"...) que busca establir la connexió entre l'amor i el respecte a les dones i la fi de la violència contra elles. L'obra ha estat traduïda a més de 45 idiomes i ha estat portada a l'escenari en més de 120 països. Quan s'estreni aquesta nova posada en escena de l'obra a Espanya, hauran passat ja 24 anys de la primera funció a Nova York, però la vigència, universalitat i contemporaneïtat en tots els sentits del tema la fan rabiosament actual i necessària.

Fitxa artística i tècnica
Adaptació i direcció: Edu Pericas
Actrius: Alicia González Laá, Meritxell Huertas i Aina Quiñones
Ajudant de direcció: Alícia Serrat
Escenografia: Xavier Erra
Vestuari: Argelia Teo
Caracterització: Àngels Salinas
Il·luminació: Ignasi Morros
Espai sonor : Ramon Vives
Regidora : Laura Casellas
Cap tècnic: Joan Segura
Cartell: Frankie de Leonardis
Fotografia: Daniel Escalé / Nonna Arruga
Producció: Anexa

Los monólogos de la vagina


Comèdia
Eve Ensler
90 minuts
Web