Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Reflexió escènica a propòsit de l’entorn

La coreografia que es presenta va començar a prendre cos el gener del 2019, i el seu procés de creació ha finalitzat aquesta tardor del 2021.

El resultat s'ha fonamentat en la recerca del significat de la Paràbola del fill pròdig, d’aquí l’epígraf Reflexió escènica a propòsit del retorn. El Lloc, al·ludeix al punt on veritablement es produeix l’experiència del retorn. Després de perseguir durant molt de temps l’escarni de la vida en el context d'un món hostil, que es complau més aviat en l'escorça de les coses que en l'ametlla que s'hi amaga, hom recupera el vincle original, capgira el sentit creatiu, i reprèn enriquit, l’inici de la vida.

Zamdart ha cuinat lentament aquesta coreografia que els agrada definir com a Drama Litúrgic, en record de les representacions que van tenir lloc, i encara tenen al llarg de l'any a Catalunya.

Fitxa artística i tècnica
Interpretació: Rosa Baroy Sanchez, Elisabeth Duran Canal, Eduard Duran Puig i Laia Sadurní Llongueres Guió: Eduard Duran Puig Coreografia: Elisabeth Duran Canal Simbologia Gestual: Laia Sadurní Llongueres Vestuari: Espai de Dansa Tradicional Marboleny

El lloc


Dansa
Zamdart Companyia de Dansa
Edat recomenada: Públic adult
45 minuts
Web

12 Febrer 2022
19:00 hores

12 € preu únic