Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Premi de votació popular de circ de la revista Zirkòlia.

El Professor Karoli, es desplaça dins d’una sola roda amb motor. Combinant enginy amb la presentació d’artefactes amb rodes, monocicles alts amb cames, bicis nanes de 10, 20 i 30 cm... Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el mes difícil, com no!, sobre rodes.

Karoli, un dels artistes històrics del circ català, amb més de 46 anys de trajectòria, va formar part durant 18 anys de la popular parella de monociclistes Boni i Caroli (1982-2000) i en 2001 va iniciar una carrera en solitari com a Professor Karoli, un personatge excèntric amb el qual ha estrenat els espectacles L'Elixir de la Vida i L'home roda (2006). Amb aquest últim espectacle ha fet ja més de 700 actuacions. Entre els nombrosos països on ha actuat es troben França, Bèlgica, Itàlia, Portugal, Tailàndia, Grècia, Veneçuela i el Marroc.

Lloc: Plaça Onze de Setembre

Karoli, l'home roda


Circ sobre artefactes amb rodes
Professor Karoli
45 minuts

6 Juliol 2022
20:30 hores

Gratuït