Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Venda d'entrades i descomptes

  Consulteu els descomptes vigents per a cada espectacle, en el procés de compra d’entrades (per a grups, famílies monoparentals i/o nombroses, socis d’Òmnium Cultural, treballadors municipals...).

  Aquest any, en el marc de les mesures per combatre la Covid-19, les entrades només es podran adquirir de manera anticipada a través del web municipal. Se suspèn la venta directament a taquilla o anticipadament a les oficines municipals.

Venda anticipada a la web

  Sense recàrrec, pràctic i ràpid. I si teniu un telèfon intel·ligent, no fa falta imprimir les entrades: només cal que mostreu el codi QR rebut al vostre correu electrònic per poder-lo llegir amb el lector a l’entrada de la sala.
  La venda d'entrades es tanca 15 minuts abans de l'inici de l'espectacle.
  Si no has rebut les entrades mira que no estiguin a la carpeta de correu brossa (SPAM) del vostre correu electrònic .

Condicions generals

  Un cop comprada l'entrada no s'admetran ni canvis ni devolucions.
  Només s'admetran entrades comprades en els punts oficials de venda. En el cas de duplicitat el lector ho verificarà. L'organització es reserva el dret a privar l'accés al seu portador fins a verificar-ne la validesa.
  És condició per a l'admissió disposar de l'entrada completa i en bon estat. L'entrada s'haurà de conservar fins a la sortida del recinte.
  L'organització es reserva el dret d'admissió.
  L'organització es reserva el dret d'alterar o modificar el programa de l'acte. I en cas de cancel·lació de l'esdeveniment l'organització es compromet a canviar o retornar el cost de l'entrada.
  Com a norma general no es podrà accedir a la sala un cop iniciat l'espectacle i només l'organització podrà permetre'n l'entrada.
  El dret d'imatge i la propietat intel·lectual de l'espectacle queden reservats. Per tant no es pot ni fotografiar ni filmar l'espectacle o enregistrar-lo sense l'autorització de l'organització. Abans d'iniciar l'espectacle cal desconnectar els mòbils.
  L'organització no es fa responsable de pèrdues, robatoris o danys causats als objectes personals dels portadors durant l'estada al recinte, així com de qualsevol dany o lesió causats per una mala utilització de les instal·lacions del recinte.
  No es permet fumar en tot l'interior del recinte ni entrar menjar o begudes a la sala.
  Per normativa de seguretat i d’aforament, totes les persones han d'ocupar un seient. Caldrà comprar entrada a partir d’un any d’edat. El teatre disposarà d'elevadors per als seients.
Compra Online

Tastet de Gospel
Música

15 abr.
21:00 h.

Tremendu
Música

29 abr.
21:00 h.

Sospitosos Habituals
Música

13 mai.
21:00 h.

Instagram
Segueix-nos

Facebook
M'agrada

Twitter
Segueix-nos