Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Un autèntic i desbordant espectacle d’humor

3 anys després de la seva estrena el 2019, l'espectacle EL GALLARDO ESPAÑOL arriba al seu final. Després d'una gira extensa per tot el país i de dues temporades estables a Barcelona amb entrades exhaurides en la majoria de les funcions, arriba l'última oportunitat per gaudir d'aquest espectacle.

EL GALLARDO ESPAÑOL es va concebre com un crit de defensa de la llibertat d'expressió en un context de repressió cultural i de drets que malauradament continua o que fins i tot s'ha accentuat, de manera que a 2022 l'espectacle és plenament vigent.

En Peyu ha volgut posar punt final a l'espectacle i ho ha volgut fer on va néixer, a Calldetenes. Serà una data important ja que, més enllà de l'espectacle, com que és l'última representació el públic assistirà a un esdeveniment únic on el mateix Peyu després de l'espectacle vol fer una trobada i compartir una estona amb la gent que hagi volgut acompanyar-lo en aquesta última representació.

Fitxa artística i tècnica
Interpretació: Peyu
Direcció: Joan Roura
Ajudant de direcció: Albert Sayós
Guió: Peyu i Joan Roura
Disseny de llum: Dani Tort
Espai sonor: Oriol Baulenas
Coordinació tècnica: Logística de Guerrilla
Mecanismes escènics: Agustí Rovira
Disseny cartell: Vectorwho
Producció i distribució: El Corral

El Gallardo Español


Comèdia
En Peyu
90 minuts
Web

16 Juliol 2022
20:00 hores

20 € preu únic