Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Música en directe de Quico el Célio, el noi i el Mut de Ferreries.

Matito viu, com sempre, enfeinat en no fer res. Feliç amb la seva amiga l'ovella i content de canatar-li a la vida jeient sota l'olivera. Però sempre li passa alguna cosa que el fa actuar, un dia desapareix la seva amiga.

Gent de poca consciència per augmentar la seva fortuna li amarguen l'existència. Matito emprèn un viatge en busca de l'ovella, es perd a dins la ciutat, veu que la gent està trista i no la troba per cap costat. Matito descobreix que l'ovella és a dins d'una fàbrica d'abrics. Què li passarà? El Matito coneixerà els obrers i obreres de la fàbrica amenaçat pels guàrdies -rates del patró el temible llop. Sense voler-ho el Matito es convertirà en un heroi contra l'explotació i la sobre-producció. Amb els seu inseparable bastó alliberarà l'ovella i ho capgirarà tot del Daltaabaix!

Una divertida aventura amb l'humor fresc, irreverent i alegre del Matito on descobrirem l'art de viure sense fer res.

Fitxa artística i tècnica
Idea i creació: Arnau Colom
Direcció: Carlos Gallardo
Actriu i titellaire: Clara Algaba
Titellaire: Arnau Colom
Composició de cançons i lletres: Arturo Gaya
Banda Sonora: Xavier Bordera
Escenografia: Arnau Colom
Disseny i construcció titelles: Arnau Colom
Vestuari i titelles: Clara Algaba
Producció: cia. Matito i Maria Rueda

Daltabaix


Cia. Matito
Edat recomenada: A partir de 4 anys
50 minuts
Web