Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Barromatik neix amb les ganes d’apropar la música antiga a un públic familiar, oferint un espectacle de teatre mut que barreja clown, teatre gestual, marionetes i poesia visual amb quatre músics barrocs en directe; fagot, oboè, tiorba i violí.

Barromatik és la història d’un personatge que ens mostrarà el seu univers evoltats d’autòmats que ell mateix ha creat  per no haver d’enfrontar-se amb les emocions que apareixien davant de les relacions amb altres persones. La revelació de les màquines el conduirà a un viatge emocional que acabarà amb el seu alliberament. L’espectacle parla del perill que pot aparèixer abusant de les tecnologies, des de l’aïllament fins a la sensació de falsa seguretat i control. Del perill que tothom acabi funcionant com a màquines, de la capacitat que tenim les persones de trencar murs i continuar endavant o començar de nou i del valor que té ser persona i ésser lliure.

La música que s’escolta a l’espectacle és de Bach, Telemann, Vivalsi, Lully, Rebel, etc.


BarrocomatikMúsica
Kune Teatre
Edat recomenada: Majors de 4 anys