Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Un espectacle que parla sobre el temps, amb humor, poques paraules i música en directe

EL TEMPS… Què és el temps? Una pregunta que sembla senzilla de respondre però no ho és. Si mirem el diccionari, ens diu que és “la durada i successió de les coses, considerada com a transcorrent d'una manera contínua i uniforme i que hom mesura per fenòmens successius esdevinguts a intervals regulars”. Aquesta definició tampoc ens ajuda massa.

La nostra vida gira al voltant del temps. Ens posem el rellotge a una hora per despertar-nos i que ens doni temps d’arribar a l’escola o la feina. Un cop ens aixequem, anem corrents a la finestra per saber si fa bon temps o mal temps. Ens dutxem, ens vestim i si ens dona temps esmorzem un got de llet, unes galetes i una fruita del temps. Sortim al carrer. Creiem que anem amb temps, però al final, no sabem com, sempre arribem amb el temps just.

Avui dia no tenim temps de res. Ens falta temps. I si en tinguéssim més, més en voldríem. Hauríem de demanar un temps mort. I seure a mirar com passa el temps. Alguns pensaran que això és perdre el temps, però al mateix temps, en trobarem d’altres que creuran que és gaudir del temps... Qui té raó? No ho sé. Haurem de donar temps al temps per saber la resposta.

L'ESPECTACLE… TEMPUS parla del temps a partir de la figura d’un personatge, en Klaus, un vell rellotger. En Klaus convida al públic a fer una visita al seu taller, un lloc ple de rellotges, però on curiosament sembla que s’hagi aturat el temps.

Klaus no parla. Bé, només diu tempus, però ja se les empesca per explicar la història dels rellotges, demostrar que arreglar un rellotge de paret pot acabar sent una escena ben divertida o convertir-se en el director d’una peculiar orquestra de cucuts.

Klaus és divertit però a la vegada tendre, pura poesia, i es mou al ritme del tic-tac dels rellotges i de la música, una música original interpretada pel seu pianista, que va marcant el tempus de l’espectacle.

Fitxa artística i tècnica

Actor: JOAN FERNÁNDEZ
Pianista: JUANJO MARÍN / DAVID ANGUERA
Dramatúrgia: JOAN FERNÁNDEZ
Direcció: EL QUE MA QUEDA DE TEATRE
Música original: JUANJO MARÍN
Disseny escenografia: JAUME BALIARDA – L’AVALOT
Construcció escenografia: JAUME BALIARDA / ANTONIO BUIL / JORDI OCÓN
Atrezzo: EL QUE MA QUEDA DE TEATRE
Vestuari: PEPI FERNÁNDEZ
Assessorament creatiu: ANDREU BANÚS / RAFA ESPADA / BIEL FERNÁNDEZ / UNAX FERNÁNDEZ
Assessorament màgic: JORDI SAIN / XAVIER GARCIA
Veus en off: PEP ESPARRACH / ANDREU BANÚS
Disseny de llums: MARTA MÉNDEZ
Residència de creació: TEATRE SAGARRA / TEATRE LA COLMENA
Producció executiva: NOELIA OLIVER
Producció: EL QUE MA QUEDA DE TEATRE
Distribució: EQM SERVEIS CULTURALSTempusTeatre gestual
Elquemaquedadeteatre
Edat recomenada: A partir de 5 anys
Durada: 55 minuts
Web

19 Febrer 2023
18:00 hores

15 € preu únic
8€ menors de 10 anys