Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Lloll Bertran i Àlex Casanovas en una comèdia d'A. R. Gurney sobre la fragilitat de l'ésser humà davant la soledat.

Cartes d'amor és, després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

L'obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Makepeace Ladd III, que es llegeixen l'un a l'altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s'han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.

Andrew i Melissa, tots dos nascuts en una família rica i ben posicionada, són amics de la infància, i la seva correspondència comença amb una targeta d'agraïment d'aniversari i continua amb postals dels seus centres d'estiueig. Hi ha cartes en què es manifesta una atracció mútua, al llarg del seu recorregut en internats i universitats. Mentre Andy estudia dret a Yale amb excel·lents qualificacions, Melissa va d’una escola a una altra sense parar de suspendre. Mentre Andy va a la guerra, Melissa es casa, però el seu vincle amb Andy segueix sent fort i ella manté el contacte fins i tot quan ell també es casa, es converteix en un advocat d'èxit, entra en política i finalment és elegit al Senat dels Estats Units. Amb un matrimoni trencat, Melissa flirteja amb l'art i els gigolós, beu més del que hauria de beure i se separa dels seus fills.

L'espectador coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta peça magistral.

Fitxa artística i tècnica

Autor: A. R. Gurney

Adaptació: Marc Rosich

Direcció: Jordi Andújar i Marc Rosich

Intèrprets: Lloll Bertran i Àlex CasanovasCartes d'amorComèdia
Durada: 90 minuts