Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Editat l'any 1973, The Dark Side Of The Moon, el disc més mític de Pink Floyd, compleix 50 anys.

Per celebrar-ho, Echoes Of Pink Floyd interpreten l’àlbum sencer, dins d’un show de quasi tres hores en un recorregut de temes com Shine On You Crazy DiamondWish You Were HereTime, o Another Brick In The Wall, entre d’altres, que van fer grans a Pink Floyd.

Echoes reprodueix amb fidelitat el so de la mítica banda acompanyat d’un espectacle visual de llums, projeccions i efectes de so que no deixen indiferent. Gaudir d’Echoes of Pink Floyd, és gaudir de Pink Floyd.

Pink Floyd, creada el 1966, és considerada una de les bandes més influents de la història del rock. The Dark Side of the Moon és l’àlbum que més temps s'ha mantingut a les llistes d'èxits de la història de la música, amb més de 45 milions de còpies venudes. Encara avui, el mític grup té multitud de fans que continuen escoltant els seus àlbums. Potser alguns els han vist en directe, però d'altres malauradament mai. Per a tots ells Echoes ofereix una reproducció fidel de les versions originals d'aquelles gravacions. 


Echoes of Pink FloydConcert
Echoes of Pink Floyd
Web