Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Tastet de Gospel presenta Gospelwill

GOSPELWILL no és un concert, ni un espectacle més. És una història de vida portada als escenaris a través de cançons escollides per explicar una experiència vital.

GOSPELWILL és voluntat de ser, d’aconseguir, és l’esforç per viure més enllà del dubte o del sofriment. És també l’alegria de ser el que un vol ser. És aquest sóc jo i m’estimo així!!

Un COR de mes de 40 veus que transmet a ritme de Gospel, una BANDA que vibra i una BALLARINA que juga amb el cos incorporant elements naturals. Tots ells expressen allò que l’autor vol dir al públic i converteixen l’espectacle visual en una obra artística posada en escena.

Perquè l’espectador no només gaudeixi del moment, volem que pugui viure l’experiència i identificar-se amb la història de vida que es relata. Que escolti, que canti, que s’emocioni, que participi i que visqui dins seu allò que d’important té la vida.

GOSPELWILL es un projecte musical amb ànima, passió, resiliència, força i voluntat que us emocionarà.

Fitxa artística i tècnica

Idea Original Gospelwill: Guillem Prat
Direcció Cor: Guillem Prat
Direcció musical: Guillem Soler
Coreografies: Joana Rañé i Núria Garcia
Solistes: Mònica Garcia, Eva Blanc, Marc Arenas, Carol Navarro, Verònica Ramón, Sandra Valverde, Guillem Soler i Lluís Rubio.
Músics: Guillem Soler, Pep Solà, Enric Puigdesens, Ferran Jaumira, Bruna Nogué i Lluís Rubio. Ballarina: Joana Rañé
Disseny gràfic: Núria Garcia
Fotografia: Michel Desmier i Joan Garcia
Gestió Xarxes: Marc Arenas
Sonorització: Clip Olot



Tastet de Gospel



Gospel
Gospelwill
Durada: 90 minuts
Web