Logo

Els informem que en aquesta pàgina utilitzem cookies per recordar les eleccions i portar una estadística de visites. Si utilitzes la nostra pàgina considerem que acceptes el seu ús. Més informació| Acceptar

Venda d'entrades i descomptes

  Consulteu els descomptes vigents per a cada espectacle, en el procés de compra d’entrades (per a grups, famílies monoparentals i/o nombroses, socis d’Òmnium Cultural, treballadors municipals...)

Venda anticipada a la web

  Sense recàrrec, pràctic i ràpid. I si teniu un telèfon intel·ligent, no fa falta imprimir les entrades: només cal que mostreu el codi QR rebut al vostre correu electrònic per poder-lo llegir amb el lector a l’entrada de la sala.
  La venda d'entrades es tanca 1 hora i mitja abans de l'inici de l'espectacle (inclosa les entrades per a grups).
  Si no has rebut les entrades mira que no estiguin a la carpeta de correu brossa (SPAM) del vostre correu electrònic .

Venda anticipada a taquilla*

  La venda anticipada d'entrades es farà:

  - a les oficines municipals de l'ajuntament de Calldetenes de dilluns a divendres de 9h a 14h

  - i els diumenges que hi hagi espectacles infantils i familiars d'11h a 13h al Bar de l'Auditori Teatre.
  *Excepte les entrades dels espectacles que es venen anticipadament a la taquilla de l'Atlàntida de Vic, a més a més de la venda anticipada a la seva web.
  Per més informació truqueu al 93 886 31 05 (Ajuntament de Calldetenes).

Venda a taquilla

  Venda d'entrades a taquilla una hora abans de l'espectacle. A taquilla no es venen entrades per a grups, cal comprar-les anticipadament.
  El pagament de les entrades a taquilla i a les oficines de l’Ajuntament de Calldetenes es pot realitzar amb targeta.

Condicions generals

  Un cop comprada l'entrada no s'admetran ni canvis ni devolucions.
  Només s'admetran entrades comprades en els punts oficials de venda. En el cas de duplicitat el lector ho verificarà. L'organització es reserva el dret a privar l'accés al seu portador fins a verificar-ne la validesa.
  És condició per a l'admissió disposar de l'entrada completa i en bon estat. L'entrada s'haurà de conservar fins a la sortida del recinte.
  L'organització es reserva el dret d'admissió.
  L'organització es reserva el dret d'alterar o modificar el programa de l'acte. I en cas de cancel·lació de l'esdeveniment l'organització es compromet a canviar o retornar el cost de l'entrada.
  Com a norma general no es podrà accedir a la sala un cop iniciat l'espectacle i només l'organització podrà permetre'n l'entrada.
  El dret d'imatge i la propietat intel·lectual de l'espectacle queden reservats. Per tant no es pot ni fotografiar ni filmar l'espectacle o enregistrar-lo sense l'autorització de l'organització. Abans d'iniciar l'espectacle cal desconnectar els mòbils.
  L'organització no es fa responsable de pèrdues, robatoris o danys causats als objectes personals dels portadors durant l'estada al recinte, així com de qualsevol dany o lesió causats per una mala utilització de les instal·lacions del recinte.
  No es permet fumar en tot l'interior del recinte ni entrar menjar o begudes a la sala.
  Per normativa de seguretat i d’aforament, totes les persones han d'ocupar un seient. Caldrà comprar entrada a partir d’un any d’edat. El teatre disposarà d'elevadors per als seients.
Pròxima temporada